Virksomhedsprofil af Videbæk Gulvafslibning ApS​

​​ img Videbæk Gulvafslibning ApS udfører slibning af alle træsorter. Vi kan give dit gulv nyt liv og få det til at se flot og indbydende ud. Vi tilbyder forskellige former for gulvbehandling:​

  • Oliebehandling – mange farver
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Gulvlakering

Et gulv skal behandles alt efter, hvem der skal anvende det. Et gulv til en familie med børn og hund vil eksempelvis have brug for en anden behandling end et gulv hos en, der bor alene. ​Hos Videbæk Gulvafslibning ApS kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Gulvarbejde i topklasse

Bag virksomheden står Henning Pedersen og hans to sønner, som i mange år har hjulpet sine kunder med kvalitetsløsninger inden for gulvafslibning og generel behandling af trægulve. ​Sammen med sine kompetente medarbejdere sørger Videbæk Gulvafslibning hver dag for at levere flotte gulve, som både er funktionelle og holdbare.

​Dine ønsker

Gulvarbejdet udføres med kvalitetsmaskiner og behandles altid efter vores kunders ønsker. Det er vigtigt for os at levere et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. ​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi kører gerne ud i hele Midt- og Vestjylland for at give et tilbud på netop dit gulvprojekt.

Få mere information

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt. Firma sliber nyt liv i gamle gulve Videbæk Gulvafslibning giver gulve, bordplader, trapper og bundstykker en kærlig hånd, både når det gælder slibning, lakering og behandling. Der er både slibemaskiner og smil med i firmabilen, når Videbæk Gulvafslibning kører ud til kunderne for at slibe, lakere eller høvle nyt liv i gamle gulve.

Vi kan gøre et slidt, gammelt gulv så godt som nyt, siger Henning Pedersen, som er grundlæggeren af firmaet. Det er 13 år siden, han startede firmaet, efter han allerede havde arbejdet inden for branchen i mange år – og den mængde erfaring gavner kunderne. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre, så når kunderne kommer med ønsker, kan vi vejlede og give gode råd, siger Henning Pedersen, som indtil i foråret var eneindehaver af gulvfirmaet.

I februar fik han sine to sønner som medindehavere. De har ligeledes en del erfaring inden for branchen, da de i flere år har været med i firmaet, hvor de sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi har altid et smil på læberne, når vi kommer ud til kunderne, og så laver vi et godt stykke arbejde, siger Morten Pedersen, som er den ene af sønnerne.

For at nå godt i mål med arbejdet er den gode dialog med kunden vigtig. Vi er nødt til at spørge ind til kundens ønsker, så vi ved, hvordan vi skal gå til opgaven, siger Morten Pedersen, inden Henning Pedersen supplerer: Vi er samtidig ærlige omkring, hvis vi ser et gulv, hvor det ikke kan betale sig at slibe – også selvom det betyder en arbejdsopgave mindre for os.

Henning Pedersen er glad for, at sønnerne er blevet medejere af firmaet, som de skal drive videre, når han selv stopper engang. De følger nok automatisk lidt mere med tiden og udviklingen i faget, siger Henning Pedersen. Sammen med sønnerne har han lige investeret i nyt udstyr, som er til glæde og gavn for kunderne og firmaets ansatte. Det nye udstyr sikrer, at firmaet kan slibe 95 procent støvfrit, forklarer indehaverne.

Det giver en pænere finish, så kunderne får et bedre slutprodukt, fortæller Thomas Jæger, som også er søn af Henning Pedersen. Foruden Thomas Jæger, Morten Pedersen og Henning Pedersen er der to ansatte i firmaet.