Gulvlakering

Gulvlakering giver optimal beskyttelse til trægulv

Trænger dit gulv til optimal beskyttelse, så er en gulvlakering det helt rette valg. Med en lakering beskytter du trægulvet i mange år frem – også mod højhælede sko, legetøjsbiler og stoleben med filt.

​​Vi har stor ekspertise inden for gulvlakering og har erfaring med lakering af gulve for såvel private kunder som for boligforeninger, virksomheder og i kontorarealer i Silkeborg, Herning og Ringkøbing-Skjern kommune.

​Mange fordele med en gulvlakering

Med en gulvlakering bliver dit gulv utroligt modstandsdygtigt over for både slid og spild samtidig med, at overfladen bliver smuk og får et mere eksklusivt udseende. Derudover bliver vedligeholdelsen af gulvet en leg, da lakeringen gør det nemt at holde rent både med støvsugning og gulvvask.

​Få gode råd og tips til vedligeholdelse af dine lakerede gulve her.

​​Lakering af gulv i høj kvalitet

Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for gulvlakering er du garanteret en lakering i højeste standard. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvilket vi kun opnår gennem den høje kvalitet, vi tilbyder.

Hos os er nøgleordene grundighed, kvalitet og service, hvilket sikrer dig et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet, når vi står for lakeringen.​​​

​Få et tilbud med det samme

Har du brug for en gulvlakering, kan vi ofte give et uforpligtende tilbud direkte over telefonen, ligesom vi også besigtiger opgaven inden prisoverslag.

​​Du kan kontakte os på telefon (+45) 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvlakering.

Kontakt os for mere information om gulvafslibning

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe). Vi står altid klar til at håndtere din gulvopgave, så kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon (+45) 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk

Skriv til os