Om os

Virksomhedsprofil af Videbæk Gulvafslibning ApS​

​​Videbæk Gulvafslibning ApS udfører slibning af alle træsorter. Vi kan give dit gulv nyt liv og få det til at se flot og indbydende ud.

Vi tilbyder forskellige former for gulvbehandling:​

  • Oliebehandling – både hvid og natur
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Gulvlakering
  • Gulvafhøvling

Et gulv skal behandles alt efter, hvem der skal anvende det.

Et gulv til en familie med børn og hund vil eksempelvis have brug for en anden behandling end et gulv hos en, der bor alene.

​Hos Videbæk Gulvafslibning ApS kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Gulvarbejde i topklasse

Bag virksomheden står Henning Pedersen, som i mange år har hjulpet sine kunder med kvalitetsløsninger inden for gulvafslibning, gulvafhøvling og generel behandling af trægulve.

​Sammen med sine kompetente medarbejdere sørger Henning hver dag for at levere flotte gulve, som både er funktionelle og holdbare.

​Dine ønsker

Gulvarbejdet udføres med kvalitetsmaskiner og behandles altid efter vores kunders ønsker.

Det er vigtigt for os at levere et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi kører gerne ud i hele Midt- og Østjylland for at give et tilbud på netop dit gulvprojekt.

Kontakt os for mere information om gulvservice

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe). Vi står altid klar til at håndtere din gulvopgave, så kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk