Gulvafslibning

Gulvafslibning i Herning, Silkeborg og Ringkøbing-Skjern kommune

Er dit gulv slidt og trænger til en kærlig hånd? Giv dit gulv nyt liv med en professionel gulvafslibning. Vi udfører gulvafslibning for private og erhverv i Herning, Silkeborg og Ringkøbing-Skjern kommune.

Vi benytter kun de bedste maskiner og produkter på markedet, så du får et flot og holdbart resultat, som du kan være glad for i mange år.

En god investering

Det er næsten altid en god investering at få foretaget en gulvafslibning. Trægulve bliver ofte trætte at se på efter mange års slid. Derfor er der mange, der vælger at få lagt nye gulve, hvilket ikke altid er en nødvendig udgift. I mange tilfælde vil en afslibning kunne klare arbejdet, så gulvet igen står som nyt.

Gulvafslibning med Bona Flexisand

Hos Videbæk benytter vi Bona Flexisand, når vi udfører slibning af gulv. Bona Flexisand er en kraftfuld, ny og moderne maskine, der sikrer dig et nyslebet trægulv med et flot finish. Derudover er det en 98% støvfri gulvafsliber, hvilket både giver dig og os et bedre miljø.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Skal vi udføre slibning hos dig? Ring til os på (+45) 22 27 22 45 eller send en mail til salg@videbaekgulv.dk. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er klar til at rådgive dig omkring den rette gulvbehandling til netop dit gulv.

Kontakt os for mere information om gulvafslibning

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe). Vi står altid klar til at håndtere din gulvopgave, så kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon (+45) 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk

Skriv til os