Gulvafhøvling for et flot og holdbart resultat

Gulvafhøvling i Silkeborg, Herning og omegn

Hos Videbæk Gulvafslibning ApS har vi mange års erfaring inden for gulvafhøvling, som vi hovedsageligt udfører for private kunder og erhvervskunder i  Ringkøbing-Skjern, Silkeborg og Herning om omegn.

​Hvornår er der behov for en gulvafhøvling?

Har du et trægulv, der er nedslidt eller har ridser i lakken? Så er det en god ide at få udført en gulvafslibning efterfulgt af en gulvlakering, som sørger for, at det nye gulv vil tage sig godt ud i de næste mange år.

Det kan også være nødvendigt med en gulvafhøvling, hvis du har et gammelt, ubehandlet trægulv, der har en ru overflade, eller som giver splinter i fødderne. Så høvler vi gulvet ned til en jævn overflade, så du får et pænt og sikkert resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål til vores forskellige former for gulvbehandlinger? Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit gulv, hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 22 27 22 45, eller du kan skrive til vores e-mail salg@videbaekgulv.dk. Har du en konkret opgave, giver vi naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling.

Vi kører blandt andet i Herning, Silkeborg og Ringkøbing-Skjern

Før gulvafhøvling skal følgende være fjernet: Lamper, hvis de er i vejen for slibningen, gardiner, lamelgardiner, sand- og fejelister, skinner. Ja kort sagt alt, som vi kan komme til at beskadige ved slibningen.

Kontakt os for mere information om gulvafhøvling

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafslibning, gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe). Vi står altid klar til at håndtere din gulvopgave. Kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon (+45) 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk

Skriv til os