Det med småt

Selv de bedste gulve, kan indeholde fabrikationsfejl.

Det er sjældent, men det kan forekomme og er det et “parketslip”, det vil sige et en dårlig limning kan få en stav til at “løsne sig”.

Det er desværre en materialefejl, som desværre ikke er noget man kan forud se. Skulle uheldet være ude, så forholder vi os ansvarsfri.

​Gulvtyper kan være fremstillet i flere lag, hvorpå det øverste lag (slidlaget) kan være i meget tynd kvalitet. Ved gentagende slibninger gøres “slidlaget” meget tynd og det kan ende med at man sliber igennem gulvet, også her forbeholder vi os ansvarsfri.

Vær opmærksom på, at du skal sørge for at fjerne alt, der kan risikere at blive beskadiget ved en gulvafslibning, inden vi påbegynder arbejdet. Herunder lamper, hvis de er i vejen for slibningen, gardiner, lamelgardiner, sand- og fejelister, skinner m.m.

Kontakt os for mere information om gulvafslibning

Her på hjemmesiden kan du orientere dig om valg af gulvafhøvling, efterbehandling (olie, lak, lud og sæbe). Vi står altid klar til at håndtere din gulvopgave, så kontakt os for vejledning og for et uforpligtende tilbud

Du er også meget velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om mulighederne. Vi kan kontaktes enten på telefon (+45) 22 27 22 45 eller e-mail salg@videbaekgulv.dk

Skriv til os